ODENSE Logo professionel

Bagt æblecrumble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 10 pers.:

Sådan gør du

  1. Halvér æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde skiver.
  2. Bland med sukker, kanel og nødder og kom det i et ovnfast fad eller portionsskåle. Bland sukker, havregryn, revet Kranse XX og nøddeflager og smuldr smørret i.
  3. Drys blandingen hen over æblerne og bag æblecrumblen ved 200° C i ca. 20 min. til den er gylden og sprød. Serveres lun med feks. vaniljeis.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.