ODENSE Logo professionel

Bær cheesecake med marcipan

Laves i en form som er ca. 30 x 20 cm.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 12 pers.:

Sådan gør du

  1. Smelt overtræk over vandbad. Knus kiksene og riv marcipanen. Rør kiks, marcipan og nødder sammen med smeltet overtræk og kom det i bunden af en kagering eller -form, pres blandingen godt sammen, så den dækker hele bunden.
  2. Vend bærrene i sukker og lad dem trække. Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk flødeost, flormelis, citronsaft og citronskal godt sammen. Smelt husblassen over vandbad og hæld den i en tynd stråle i ostecremen, mens der piskes. Pisk fløden til let flødeskum og vend den i cremen. Kom bærrene oven på bunden, hæld cremen hen over og glat overfladen. Sæt det i køleskabet i mindst 2 timer.
  3. Læg husblas i blød i koldt vand. Bring hindbær og sukker i kog, kog til bærrene er godt møre og passer dem gennem en sigte, så kernerne sies fra. Smelt husblassen i den varme saft og afkøl en anelse. Når saften er blevet kold, efter ca.15 min. men stadig flydende, hældes den ud over ostecremen. Sæt den koldt til geleen er helt stivnet.
  4. Pynt kagen med blandede friske bær og chokoladepynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.