ODENSE Logo professionel

Affogato

Affogato er verdens nemmeste dessert, som der let kan gøres lidt mere luksuriøs. Den dampende varme espresso møder den kolde iskugle med en forbløffende elegance. Men det er den Hvide Chokolade Sauce, der virkelig forvandler denne enkle kombination til en kulinarisk oplevelse. Saucen glider langsomt ned over isen og smelter sammen med den varme espresso, skaber en perfekt harmoni af temperaturer og smagsoplevelser.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 pers.:
 pers.
Opskrift er beregnet til 8 pers.:

Sådan gør du

Kom 2 kugler is i hvert glas.

Hæld den varme espresso over og pynt med den hvide chokoladesauce.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.