ODENSE Logo professionel

Sprøde marcipansmåkager

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 4 stk.:

Sådan gør du

  1. Skrab nænsomt vaniljekornene ud af vaniljestangen. Pisk smør cremet med flormelis, revet marcipan og vaniljekorn.
  2. Tilsæt mel og ælt hurtigt en sammenhængende dej med hænderne. Lad dejen hvile koldt i 1 time.
  3. Form derefter dejen til 4 ruller á ca. 2 cm tykkelse. Pak dem ind i husholdsningsfilm og læg dem i køleskabet natten over.
  4. Pensl hver rulle i sammenpisket æg først, og rul dem dernæst i sukker blandet med støv. Skær rullerne i 4-5 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade. Ikke for tæt; småkagerne vokser under bagning. Bag ved 175° C i 12-15 min. De skal kun blive let gyldne.
  5. Lad de bagte småkager afkøle på en bagerist og opbevar i en dåse, når de er blevet kolde og sprøde.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.