ODENSE Logo professionel

Nøddesmåkager med nougat

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Bred hasselnødderne ud på en bageplade og rist dem i ovnen ca. 10 min. til skallen begynder at briste.
  2. Gnid skallerne af i et viskestykke og kom nødderne i en foodprocessor eller minihakker. Blend nødderne og bland med mel, sukker og bagepulver.
  3. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg og æggeblomme. Ælt den godt igennem. Tril dejen til små kugler på størrelse med en lille valnød.
  4. Læg dem på en bageplade og bag dem ca. 20 min. ved 160˚C. Afkøl på risten. Når de er helt kolde, lægges kagerne parvis. Kom nougat på den ene og læg dem sammen som små sandwich. Opbevar kagerne køligt i en kagedåse.

Tip

Opbevares i kagedåse. Holdbarhed ca. 2 uger.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.