Makroner
Makroner med en lækker chokoladecreme, lavet med kokosfløde.
Ingredienser
- 2900 g Makronmasse
Chokoladecreme
- 2 ds Kokosmælk (OBS sættes på køl natten over)
- 400 g Kokosfløde (fra de 2 ds kokosmælk)
- 50 g IGOS Glukose 84%, 15 kg
- 1000 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 200 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg (til pynt)
Sådan gør du
Sprøjt makroner ud på 10 g pr. stk., på bageplader med papir og bag ved 190°C i ca. 15 min.
Chokoladecreme
Sæt to dåser Kokosmælk på køl natten over, og tag så den tykke fløde som sidder i toppen, til denne opskrift.
Kog kokosfløde op med glukosen og hæld over chokoladen. Lad cremen køle af ved stuetemperatur til dagen efter. Blend den godt igennem til den bliver tyk og luftig. Læg 2 makroner sammen med 10 g creme og dyp kagerne halvt i mørk overtræk.