ODENSE Logo professionel

Makroner

Makroner med en lækker chokoladecreme, lavet med kokosfløde.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 145 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 145 stk.:

Sådan gør du

Sprøjt makroner ud på 10 g pr. stk., på bageplader med papir og bag ved 190°C i ca. 15 min.

Chokoladecreme
Sæt to dåser Kokosmælk på køl natten over, og tag så den tykke fløde som sidder i toppen, til denne opskrift.

Kog kokosfløde op med glukosen og hæld over chokoladen. Lad cremen køle af ved stuetemperatur til dagen efter. Blend den godt igennem til den bliver tyk og luftig. Læg 2 makroner sammen med 10 g creme og dyp kagerne halvt i mørk overtræk.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.