Cookies
Skønne cookies bagt med ODENSE Kranse XX. Perfekt til mange kaffeserveringer.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:
- 150 g Smør
- 200 g Rørsukker
- 100 g Æg
- 100 g revet ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 250 g Hvedemel
- 2,5 g Natron
- 100 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 50 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
- 50 g Valnødder
Pynt
- ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
- Rør smør og sukker blødt. Rør æggene i og rør dernæst revet Kranse XX, hvedemel og natron i dejen. Tilsæt chokoladepastiller, hasselnødder og valnødder og rør det sammen.
- Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem ved 160˚C i ca. 14 min. til de er gyldne.
- Pynt med smeltet mørk overtræk.