ODENSE Logo professionel

Cookies

Skønne cookies bagt med ODENSE Kranse XX. Perfekt til mange kaffeserveringer.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 20 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør smør og sukker blødt. Rør æggene i og rør dernæst revet Kranse XX, hvedemel og natron i dejen. Tilsæt chokoladepastiller, hasselnødder og valnødder og rør det sammen.
  2. Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade. Tryk dem en anelse flade og bag dem ved 160˚C i ca. 14 min. til de er gyldne.
  3. Pynt med smeltet mørk overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.