ODENSE Logo professionel

Biscotti

Biscotti er italienske mandelkager, som er bagt to gange. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 112 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 112 stk.:

Sådan gør du

Massen køres sammen og deles i 4 dele. Rulles i længder á 60 cm. Bages ved 180°C i ca. 20 min.

Direkte efter afbagning skæres kagerne ud på skrå i 1½ cm tykkelse. Lægges igen på pladen med den skrå flade op og bages igen ved 180°C i ca. 7 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.