Amaretti med hasselnødder
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:
- 75 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 100 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 200 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 150 g Sukker
- 60 g Æggehvider
- 10 g Hvedemel
- 14 g Kakao
- 2,5 g Bagepulver
Sådan gør du
-
Smelt overtræk/chokolade over vandbad. Bland hasselnødder, revet Kranse XX og sukker. Pisk æggehviderne stive.
-
Vend blandingen i æggehviderne sammen med overtræk/chokolade. Sigt mel, kakao og bagepulver i og bland godt.
-
Sæt kagerne med teskeer med afstand på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 125° C i ca. 12 min. til de er sprøde udvendig, men stadig lidt bløde indvendig.
Tip
Kagebunden kan evt. pensles med smeltet chokolade.