ODENSE Logo professionel

Amaretti med hasselnødder

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

  1. Smelt overtræk/chokolade over vandbad. Bland hasselnødder, revet Kranse XX og sukker. Pisk æggehviderne stive.
  2. Vend blandingen i æggehviderne sammen med overtræk/chokolade. Sigt mel, kakao og bagepulver i og bland godt.
  3. Sæt kagerne med teskeer med afstand på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 125° C i ca. 12 min. til de er sprøde udvendig, men stadig lidt bløde indvendig.

Tip

Kagebunden kan evt. pensles med smeltet chokolade.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.