ODENSE Logo professionel

Frugtlommer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Croissantdejen rulles ned på 3 mm og skæres ud i 10 x 10 cm.

10 g borgmestermasse sprøjtes på og lukkes som æblefisk.

Frugtlommerne raskes.

Efter raskning stryges de med æggestrygelse og drysses med hakkede hasselnødder.

Bages ved 210°C C i 10-12 min. (evt. damp i 2 sek.).

Efter bagning sprøjtes ca. 20 g rabarberfyldning i midten af lommerne.

Tip

IGOS Fruit Filling Æble, Blåbær og Hindbær kan også bruges.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.