Vi kræser for detaljen i dit bagværk 

IGOS startede i 1942 i Roskilde og efterfølgende i Hedehusene med at producere marmelader og sirup af fineste kvalitet. IGOS har i dag etableret sig som markedsleder i Norden med stor ekspertise inden for produktion af marmelader og frugtfyldninger, gelé og glaze.

VI tilbyder et bredt sortiment til bageri, foodservice og industri. En særlig stolthed knytter sig til de bagefaste marmelader og frugtfyldninger, der indgår i konditori og bagværk, og som både er nemme at arbejde med og klar til brug. Vi ønsker at kombinere godt håndværk med innovativ teknologi og gode råvarer. Dette har været vores filosofi siden starten, og er grundlaget for virksomhedens succes og høje produktkvalitet.

IGOS er i dag et selvstændigt selskab i ODENSE GROUP.

Kvalitet hele vejen


Hos IGOS lægger vi vægt på en omfattende kvalitetskontrol, både i vores egen produktion og ikke mindst hos vores leverandører gennem audit, for at sikre en høj og ensartet kvalitet i det færdige produkt.

IGOS er certificeret efter BRC-standard. BRC er en international anerkendt og meget omfattende standard for fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og lovgivning, der sikrer høj hygiejne og gode arbejdsgange.

Hos IGOS har vi har valgt netop BRC-standarden, for konstant at udvikle vores virksomhed og samtidig imødekomme vores kunders stigende krav, om at få leveret produkter i høj kvalitet.

IGOS er godkendt til økologisk produktion.

Se seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her

Kvalitet Laboratorie
IGOS Produktion

Produktionen ved IGOS


Produktionen foregår i en moderne fabrik i Hedehusene. Høj ensartet kvalitet kræver godt håndværk og det kombinerer vi med moderne og innovative industrielle metoder, der udføres af medarbejdere med faglig kompetence.

Vi har i mere end 60 år udviklet vores recepter indenfor marmelade og sirup. Men selv med den bedste recept, er vi afhængige af råvarernes kvalitet. Et væsentligt parameter i vores produktion af marmelade, er således samarbejdet med de bedste producenter af bær og frugt, samt naturligvis at være selektive med hvilke frugt- og bærsorter vi bruger.

Vi udvikler sammen

Med stor fokus på kvalitet og produktudvikling, tester vi på eget laboratorium, for at sikre en høj- og ensartet kvalitet i alle vore produkter.

I vores produktudvikling og prøvebageri udvikler vi hele tiden nye produkter med afsæt i dine behov og aktuelle trends på markedet. Vi arbejder struktureret med smag, konsistens og udseende, som alle er vigtige parametre, uanset om der er tale om bagefaste marmelader, frugtfyldninger eller andre fødevarer, som produceres på vores fabrik.

Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder i hele udviklings processen, og vi ønsker, at kombinere godt håndværk med innovativ teknologi og gode råvarer. Dette har været vores filosofi siden starten, og er grundlaget for virksomhedens succes og høje produktkvalitet.

Sammen udvikler vi morgendagens favoritter!

IGOS Hindbærsnitte

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.